Medial vägledning Falun

Varmt välkommen till Glädje & Välmående!

För ditt välmående

Varmt välkommen till mig, Gunilla Trädgårds och företaget Glädje & Välmående. Hos mig kan du i bland annat Falun med omnejd boka medial vägledning via telefon. Du får hjälp att bolla idéer, hjälp med känslor och tankar och hur du lättare kan komma vidare i livet på det sätt du själv önskar. Du kan även boka en bra och intressant hälsoinformation där jag berättar för dig hur du kan hjälpa kroppen till normal och sund hälsa.

Kontakta mig via sms på 0733 33 99 75 så bokar vi en tid för informationen som är gratis. Jag ser fram emot att få ge dig hjälp och stöd i ditt liv som du behöver. Betalning sker via Klarna eller Swish på 0733 33 99 75 innan samtalet börjar. Du ringer mig den tiden du bokat.

Min utgångspunkt ligger på Gotland men eftersom mina tjänster sker på distans blir mitt upptagningsområde allt större. Givetvis är alla oavsett bostadsort välkomna att höra av sig.

Tillsammans med min vän och kollega Ulla Nilsson erbjuder vi även grupphealing på distans. Läs gärna mer om det HÄR.

Om detta verkar intressant och om du vill ha min hjälp, så är du varmt välkommen att kontakta mig, Gunilla Trädgårds. Tillsammans kan vi diskutera de funderingar som du vill få svar på. Min målsättning är att alla som vänder sig till mig för vägledning eller healing ska bli nöjda till hundra procent.

Tjänster

Till mig kan du vända dig för att få hjälp med medial vägledning, friskvård och hälsoinformation samt healing. Lev frisk och glad länge är mitt motto, jag vill att du ska må bättre efter att ha fått min hjälp.

Nöjda kunder

Mitt mål är att alla som vänder sig till mig ska bli nöjda till hundra procent med den hjälp jag erbjuder.Jag har tidigare arbetat heltid 3 år med vägledning och tarot och sedan deltid i 2 år via telefon.

Vill du veta mer

Ifall du skulle vilja veta mer om mig, mina tjänster eller vad jag kan hjälpa just dig med är du välkommen att kontakta mig. Du når mig på telefon 073-333 99 75 eller tradgards@hotmail.se

Från våra kunder:

”Era behandlingar gör mig gott”

”Värken i vänster axel släppte”

”Ni lyckades jag vill ha mer”